Enson Yazılar

112 ACİL ''TANITIM VİDEO''

E-Posta Aboneliği

Yeni yazılarımız ve güncellenen içeriğimiz mail adresinize gelsin. !

Gizliliğinize saygı duyuyoruz

112' den Size Hayat Kurtaracak 5 Tavsiye

Hiç yorum yok

*1- Evinizde acil durumlarda kolayca hatırlayacağınız kendi adres ve telefonlarınızın bulunduğu bir not kağıdını sürekli göz önünde bulunacak şekilde bulundurun. Çünkü acil durumların yarattığı stresten dolayı bu çok önemli olan bilgiler o an aklınıza gelemeyebilir.


*2- Cep telefonlarınızın telefon rehberine ‘BU TELEFONUN SAHIBININ EN YAKINI’ ya da ‘EV NUMARASI’ seklinde telefonlarınızı kaydedin. Zira bu telefonlar sizin yakınlarınıza ulaşmak isteyen sağlık ve emniyet çalışanlarının işini kolaylaştıracak ve sevdikleriniz size daha hızlı ulaşacaktır.


*3- Sizin herhangi bir ciddi rahatsızlığınız varsa bu rahatsızlığınızın ne olduğunu, acil durumlarda kullandığınız ilaçlarınız, yaşınız ve kan grubunuz ile bir telefon numarasının yazılı olduğu bir künye veya kolye ya da cüzdanınızda dikkat çekecek bir renkle boyanmış bir kağıda bu bilgilerin yazılmış olması sizin hayatınızın kurtarılmasında size büyük bir avantaj sağlayacaktır.


*4- Küçük çocuklarınıza OTURDUĞUNUZ EVİN ADRES VE TELEFON NUMARASI ile SOYADLARINI MUTLAKA EZBERLETİN. Onlara acil durumlarda 112'yi aramaları gerektiğini öğretin. Bu acil durumların neler olabileceğini onların anlayabileceği şekilde anlatın.


*5- VE SON OLARAK İLK YARDIM ÖĞRENİN. HEM KENDİNİZ HEMDE SEVDİKLERİNİZ İÇİN...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Faydalı Bilgiler


Son Yorumlar